Skip to content
Screeenshot of <no value>

El KMail és un client de correu electrònic d'última generació que s'integra bé amb els proveïdors de correu electrònic àmpliament emprats com el GMail. Proporciona moltes eines i característiques per a maximitzar la productivitat i fer que el treball amb els comptes de correu electrònic siga fàcil i ràpid. El KMail admet una gran varietat de protocols de correu electrònic: POP3, IMAP, Microsoft Exchange (EWS) i molts més.

Característiques:

  • Segur: el KMail té la configuració predeterminada segura per a protegir la vostra privadesa, una implementació d'encriptatge extrem a extrem i detecció del correu brossa.
  • Potent: les característiques inclouen compatibilitat amb fora de línia, múltiples identitats dels remitents, suport multilingüe, filtratge potent, funcionalitat de cerca i etiquetatge, gestió de les llistes de correu i una configuració molt flexible.
  • Integrat: les invitacions a reunions es poden afegir amb facilitat com a esdeveniments al KOrganizer, la compleció automàtica de l'adreça, els avatars i les preferències de la criptografia es carreguen des de la llibreta d'adreces.
  • Compatible amb els estàndards: admet els protocols estàndards de correu, correu electrònic per a enviament, filtre de servidor i OpenPGP, PGP/MIME i S/MIME inclòs.

Linux

Install on Linux This button only works with Discover and other AppStream application stores. You can also use your distribution’s package manager.

Releases

5.17.1 2021-05-13
5.17.0 2021-04-22
5.16.3 2021-03-04
5.16.2 2021-02-04