Skip to content
Xat del Kopete

El Kopete és un missatger instantani que admet AIM, ICQ, Jabber, Gadu-Gadu, GroupWise Messenger de Novell i molt més. Està dissenyat per a ser un sistema multiprotocol flexible i extensible, adequat per a ús personal i empresarial.

L'objectiu del Kopete és proporcionar als usuaris una única manera fàcil d'accedir a tots els seus sistemes de missatgeria instantània. La interfície posa les persones primer, i s'integra amb la llibreta d'adreces del sistema per a permetre-vos accedir als vostres contactes des de les altres aplicacions del KDE.

Característiques:

  • El Kopete disposa d'eines per a millorar la vostra experiència de missatgeria instantània, com ara l'encriptatge dels missatges, arxiu i molts altres efectes divertits i útils.
  • El Kopete admet tots els protocols de missatgeria instantània que s'utilitzen habitualment, i l'equip del Kopete proporciona plantilles per als desenvolupadors com a base per als connectors nous.
  • L'API proporciona als desenvolupadors moltes funcions per a facilitar el suport d'un protocol nou.
  • Tots els protocols són connectors i permeten la instal·lació, configuració i un ús modular.

Linux

Install on Linux This button only works with Discover and other AppStream application stores. You can also use your distribution’s package manager.