Skip to content
Globus terraqüi al Marble

El Marble és un globus terraqüi virtual i un atles mundial: la navalla suïssa dels mapes que es pot utilitzar per a aprendre més quant a la Terra i altres planetes.

Exploreu el veïnat amb el conjunt de mapes de carrers i ciutats del Marble. Cerqueu adreces i llocs d'interés. El Marble té cura de consultar diversos motors de cerca i mostra els seus resultats en una vista unificada. Calcula rutes a peu, en bicicleta i en automòbil amb facilitat: en línia i desconnectat, amb un nombre arbitrari de punts de pas.

Comenceu explorant el món. Vegeu els núvols i les ombres del sol, seguiu els satèl·lits i les estacions espacials i visualitzeu les seues òrbites actualitzades en temps real. Viatgeu arrere en el temps i apreneu de les vistes històriques del nostre planeta utilitzant mapes de segles passats. La Terra no és suficient? El Marble també ofereix mapes de la Lluna i d'altres planetes.

Linux

Install on Linux This button only works with Discover and other AppStream application stores. You can also use your distribution’s package manager.