Skip to content
Screeenshot of <no value>
Screeenshot of <no value>
Screeenshot of <no value>

Hi ha moltes maneres de llegir còmics, i una de les que ha esdevingut més normal en anys recents és en un ordinador. El Peruse es va crear com una manera de fer-ho exactament tant fàcil i agradable com fos possible, i per a senzillament oblidar-se de la manera i permetre llegir els llibres de còmic. Es podria dir que permet llegir atentament els llibres de còmic en el temps de lleure, però això seria una manera forassenyada de dir-ho, així que llegiu atentament els llibres de còmic en el vostre temps de lleure!

Una de les maneres en que el Peruse vos assegura que l'experiència de lectura serà agradable i sense esforç és senzillament retornar a on ho vàreu deixar. La pàgina de benvinguda de l'aplicació (la primera captura de pantalla de sota) vos mostra els còmics llegits més recents, i mostra el seu progrés. Per a tornar a on ho vàreu deixar, només toqueu l'element superior de l'esquerra i anireu directe a la pàgina que estàveu llegint abans d'aturar-vos.

Característiques:

  • Arxiu de llibres de còmic (cbz, cbr, cb7, cbt, cba)
  • Format de document portable (pdf)
  • Llibres ePub (epub)
  • Fitxers independents del dispositiu (dvi)
  • DeJaVu (djvu)
  • Ajuda compilada (chm)

Linux

Install on Linux This button only works with Discover and other AppStream application stores. You can also use your distribution’s package manager.

Peruse Windows installers are also available to download from the binary-factory. These versions don’t contains the translations and are intended for testing purpose. Get involved and help us making them better!