Skip to content
Screeenshot of <no value>
Screeenshot of <no value>
Screeenshot of <no value>

La creació de llibres de còmics digitals exquisits ha estat una tasca una mica pesada, o ha requerit l'ús de formats propietaris, però el Format Avançat de Llibre de Còmic («Advanced Comic Book Format») pretén corregir això introduint conceptes com la navegació basada en marcs per anar amb els mètodes més tradicionals basats en pàgines, referenciar la informació com les dades dels personatges, notes de les ubicacions, i etcètera, tot contingut en el llibre, així com informació incrustada de la composició tipogràfica i les superposicions de text enriquit de manera que es poden fer les traduccions sense requerir imatges múltiples de la mateixa pàgina. El Creador del Peruse permet crear aquests llibres altament interactius i avançats d'una manera que és a la vegada fàcil d'emprar i potent.

Característiques:

  • Arxiu de llibres de còmic (cbz, cbr, cb7, cbt, cba)

Linux

Install on Linux This button only works with Discover and other AppStream application stores. You can also use your distribution’s package manager.

Peruse Windows installers are also available to download from the binary-factory. These versions don’t contains the translations and are intended for testing purpose. Get involved and help us making them better!