Skip to content
Dritarja Kryesore  e KCalc
Dritarja e KCalc në gjendje të sistemit të numrave
Dritarja e KCalc në gjendje shkencore
Dritarja e KCalc në gjendje statistikore

Makinë llogaritëse që ofron shumë funksione matematikore si dhe

  • funksione trigonometrike, operacione logjike dhe lloritje statistikore
  • Një shirit i rezultateve që mundëson kthimin e vlerave llogaritjeve të mëparshme
  • Saktësi është e definuar nga përdoruesi
  • Pamja lejon kapjen dhe ngjitjen e numrave
  • Fontet the ngjyrat e pamjes mund të ndryshon, gjë që rritë përdorshmërinë
  • Shkurtoret ju lehtësojnë përdorimin pa maus

Linux

Install on Linux This button only works with Discover and other AppStream application stores. You can also use your distribution’s package manager.

Releases

20.12.3 2021-03-04
20.12.2 2021-02-04
20.12.1 2021-01-07
20.12.0 2020-12-10